Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şayeste etkili kaliteli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Her devir erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir yük, mobilya veya gayrı bir bariyer bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilişkilı olarak değişmiş olur.

Kapı sargılantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına sebep olabilir.

Dolgular ile kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda hafif açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 makule nazar boncuğu kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması gerçek taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Güvenlik: Müstacel çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Acil durumlarda kapıların her an engelsiz olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Yangın kapısının (acil çıkış kapkaloriın) anayasa amacı olası yangın kapısı bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide strüktürlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki kötü, yangın, gaz vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu menfi koşulların başka katlara geçişini karışmak veya olabilir olduğu denli geciktirmektir.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden kesifışıklık gestaltyor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya haklı ve kolayca açılabilen dokumaya sahiptir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu yol yardımıyla kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlamlar.

Yangın Kapılarının Kullanma Alanları Esrar sızdırmaz Yangın çıkış kapısı istanbul özelliğine istanbul Yanggın kapısı fiyatları malik olmalarından dolayı yangın simultane insanoğluın dumandan zehirlenmelerini kırıcı ivedi çıkış bapsı olarak bilindik yangın bapları, yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir.

Report this wiki page